top of page

Lyd: Mads, mig og Bloody HellJeg er ekstremt stolt af min bog. Den er virkelig skrevet med blod (tø-hø), sved og tårer. Den har skabt en samtale imellem vi patienter, der lider af den hæslige kroniske lidelse, og den har forhåbentlig gjort nogle uvidende klogere på endometriose.


Derfor blev jeg også virkelig glad, da min gode ven Mads lovede mig, han ville læse min bog. Jeg bliver selvsagt altid glad, når nogen læser med, men i det her tilfælde skulle den læses af en, der er tæt på mig, og det er altid interessant at få en tilbagemelding på. Da Mads var færdig, spurgte jeg ham, hvad han synes. Og så sendte han mig den her sms:


Vi besluttede derfor at sætte os ned og tale om bogen, fordi både Mads og jeg blev klogere på hinanden, da han havde læst den. Lyt med herunder og hør, hvad der kom ud af det.

Comments


bottom of page