top of page

Podcast: Tid og plads til at tale om endometriose


For jer, der læser med herinde, er det helt sikkert ikke en stor overraskelse, at jeg elsker at tale om endometriose. Hvis ellers jeg får lov, kan jeg plapre løs om det i timevis. Fordi jeg synes, det er en absurd irriterende sygdom, men også fordi jeg synes, det er så mageløst, at vi stadig i 2022 ikke er bedre til at håndtere kvinders menstruation og det faktum, at vi er nogle, der bliver syge af den.


Laura Grubb har en vidunderlig blog, et facebook-univers og en instagram-konto, hvor hun har hormoner som omdrejningspunkt, når hun hjælper kvinder til bedre balance. Og Laura spurgte, om jeg ville tale med hende til en podcast om endometriose, for I hele marts er det som bekendt Endometriosis Awareness Month, og det er der heldigvis andre end os, der har fået øje på. Og ja, I har gættet rigtigt, selvfølgelig ville jeg det. Og Laura gav mig plads, så vi kom rundt om det hele, og jeg synes, du skal lytte med - og måske endda dele det - for det er også med til at udbrede kendskabet.


Du kan finde podcasten, der hedder Kvindeliv, der hvor du normalt hører podcasts. Eller du kan følge linket herunder:


Comments


bottom of page