top of page

Den er stor, tudegrim og skidedyr. Men den gør mig så godt!


Det er ikke altid 100 procent forudsigeligt, hvor man finder inspirationen til gode og brugbare løsninger. Jeg føler egentlig allerede, jeg gør virkelig meget for at have det så godt som muligt med alle de smerter og bøvl, som endometriosen giver mig. Alligevel er jeg som udgangspunkt altid åben for, at jeg kan gøre endnu mere.


Og for nogle weekender siden havde jeg nærmest en åbenbaring. Vi var på en forlænget weekend i Lalandia (don’t ask), og jeg får altid flere smerter, når jeg sover i en anden seng end min egen. Så helt som forventet vågnede jeg den første dag svært radbrækket, og jeg nåede virkelig at tænke, at det kunne blive en afsindigt lang weekend, hvis det skulle være min tilstand dagene igennem. Når man skal bruge tre dage i vandrutsjebaner og Monky Tonky-legeland, så har man altså brug for at være i den bedst mulige forfatning.


Jeg slæbte mig igennem den første dag, og da vi om eftermiddagen endte i det berømte legeland, valgte jeg at bruge et kvarter i en massagestol - så stor som en mindre flyvemaskine - som det første. Og det er så her åbenbaringen sker. For det første blev det ret hurtigt ret tydeligt for mig, at jeg bestemt har steder i min slidte krop, som trænger til at blive arbejdet med, æltet og strukket ud. Jeg skulle i hvert fald tage mig gevaldigt sammen for ikke at hæve stemmen for meget med fuld klynk, mens massagen stod på. Men det magiske var, at da jeg rejste mig, så var de der ekstra smerter fra Lalandia-sengen væk.

Det var jo sådan set nærmest breaking news for mig. Og derfor lå jeg yderligere to gange i den massagestol, inden vi igen vendte snuden hjemad mod København. Og nogle dage senere skulle jeg få et synligt bevis på, at massagestols-opturen ikke var et fatamogana i Lalandia. For da jeg tog til min faste hot yoga-time, så kunne jeg pludselig meget mere, end jeg var vant til. Jeg plejer ikke kunne løfte mine lår fra gulvet, når jeg ligger på maven. Det kunne jeg pludselig. Og den krampe jeg plejede at få i baglåret, når jeg lavede bagoverbøjninger, var væk. Jeg nærmest fløj fra mit yoga-center i ren eufori, fordi det sker så sjældent, at jeg har oplevelser, der vipper til den gode side, når det kommer til mine smerter.


Det første jeg gjorde var at skrive til Martin, hvad jeg havde oplevet, og at jeg kraftigt mistænkte turen i massagestolen for at være den afgørende faktor. Og nu har jeg en ret så handlekraftig mand, så allerede weekenden efter, sad vi sammen i en bil på vej til Næstved for at teste massagestole.


Og vi rider så åbenbart i den grad samme dag, som vi sadler, så efter flere prøveture i forskellige variationer af massagestole endte vi med at kaste vores kærlighed på den her bad boy.Den havde en evne til at ramme mig lige der i ryggen, hvor jeg kan mærke, det gør godt på en måde, der løsner de spændinger, jeg ellers igennem alt for lang tid har haft ned i især min højre bagside. Og så havde den en ekstra feature, som også var virkelig vidunderlig for min endo-krop. Det var som om, den hev i begge ender af mig, og øjeblikket før, den rev mig midt over, slap den. Det gjorde også SÅ godt. Det har jeg kunne mærke hele ugen, siden vi var afsted i lørdags.


Så en tur i Lalandia endte altså med at introducere mig for et nyt instrument, som kan hjælpe mig med de udfordringer og smerter, jeg har på grund af endoen. Og den flytter altså ind hos os om nogle uger. Den er absurd stor OG grim, men den gør mig så godt. Et mindre julemirakel⭐


(PS: Det her er IKKE en reklame. Vi har selv betalt for stolen! :))

תגובה אחת


anne-arp
05 בדצמ׳ 2020

Åhh jeg er misundelig. Sådan en stol lyder jo fantastisk.

לייק
bottom of page