top of page

Der er noget, vi skal tale om: Kvinders sundhed!


Jeg har taget en stor beslutning i mit arbejdsliv. Jeg har sagt mit faste job op og er blevet selvstændig. Det er der mange grunde til. Men behovet for at tale mere og grundigere om kvinders sundhed er i høj grad én af dem.


Endometriose er sådan et godt eksempel på den ulighed, der er i sundhed i dag, og hvis vi skal gøre op med den, er vi simpelthen nødt til at tale meget mere om det. Ellers bliver vi ikke klogere. Og det er viden, der skal flytte os.


Derfor tager jeg fra foråret 2023 ud i landet og holder foredrag om det. Jeg har fået lavet mig en stangsmart hjemmeside, så man kan læse om de forskellige foredrag. Jeg bliver glad, hvis du tjekker den ud. Og jeg bliver endnu gladere, hvis du vil hjælpe mig med at sprede budskabet. Åbenhed og kommunikation må være vejen frem, så vi kan få bedre vilkår og mere lighed i sundhed her i Danmark.
Comentários


bottom of page