top of page

Podcast: Gråd i halsen og vigtig samtale fik os til at glemme PR-arbejdet


Der er podcast-alarm. For nogle uger siden besøgte jeg bedste Emma Libner, som du formentlig kender under instagramprofilen Kh Underlivet, for at tale om endometriose. Vi kom vidt omkring og havde sådan en god lang samtale, at jeg faktisk efterfølgende følte mig lettere. For jeg fik masser af rum til at lufte både mine bekymringer og frustrationer, og vi havde samtidig en snak, som jeg følte, flyttede os begge undervejs. Det synes jeg faktisk er noget ganske særligt, når den slags sker. Jeg måtte også et par gange kæmpe med gråden, fordi vi kom ind på nogle af de emner, som er så hjerteskærende for os med endometriose. At så mange kvinder kæmper dagligt med den her møg-sygdom uden at møde forståelse eller empati, og at det i mange tilfælde ender med at ødelægge deres liv, som de kender det. Faktisk var vi så optagede af samtalen, at vi ikke tænkte på at tage et fælles billede - PR-arbejde blev der ikke lige plads til.


Du kan finde Kh Underlivets podcast med Emma og mig på Podimo eller andre betalingsstreamingstjenester (minus Spotify). Og hvis du ikke er hooket op på sådan en, er der her et dejligt (reklame)link, du kan bruge: Prøv Podimo gratis i 90 dage


Jeg bliver glad, hvis du giver den et lyt. For det er en god og vigtig snak. Og det er stadig vigtigt, at vi bliver ved med at sætte endometriose på dagsordenen, så fortæl det til, hvem du kan. Åbenhed og fokus er vejen frem. Stadigvæk!
Comments


bottom of page