top of page

Superhelten ingefær


Hvis du ikke er bange for et ingefærshot, der trækker lidt i kæberne, så skal du prøve den her opskrift. Jeg søger hele tiden at føle mig så sund og stærk som muligt indefra, når min krop skal slås med endometriosens væsen. Og i den antiinflammatoriske kost, som jeg har valgt at leve efter, er ingefær en decideret super food, som man nærmest ikke kan få nok af.


Derfor jagter jeg også mad og opskrifter, der giver mig en følelse af at opbygge og styrke min ellers svækkede fysik. I lang tid havde jeg lavet ingefærshots med opskrifter, jeg havde googlet mig til. Men en dag fik jeg den her er min gode veninde, som har fået den af sin svigermor. Og den tog lige ingefærshottet til next level for mig. Nu napper jeg et shot hver morgen og føler mig stærkere i det øjeblik, jeg har slynget hovedet bagover.


Prøv den, hvis du kan klare den seriøst stærke version. Og forbered dig på følelsen af superhelt, når du har indtaget det. God fornøjelse!


Ingefærshots extravagance


300 g ingefær

1,25 l vand

3 spsk honning

3-4 citroner


Rens ingefær og skær den i mindre stykker. Kom ingefærstykker og vand i en gryde og giv det et opkog i fem min. Tag herefter gryden af blusset og tilsæt honning. Lad blandingen køle lidt af. Tilsæt herefter saften fra citronerne og lad blandingen trække i et døgn. Si blandingen når den har trukket og hæld den på en skoldet flaske.


Comments


bottom of page