top of page

Bedre sent end aldrig - på Bogforum på halv kraft


Bloody Hell udkom for godt et år siden. Jeg inviterede de tilladte 50 mundbindsbærende gæster til reception. Men der var ingen mulighed for at komme ud og promovere bogen i større sammenhænge, og der var slet ikke mulighed for at tage den med på Bogforum - for det blev som alt andet lukket.


Derfor er jeg så glad for, at mit forlag Momenta har spurgt mig, om jeg har lyst til at komme til Bogforum i år. Det vil jeg naturligvis gerne, omend det bliver i en noget reduceret udgave. Jeg kæmper stadig for at komme mig over operationen, og jeg er så træt, så træt, så træt. Men sådan ser det jo altså også ud at have endometriose, så jeg har besluttet mig for at hoppe kortvarigt ud af joggingbukserne og dynernes varme tryghed for at dele Bloody Hell med dem, der kunne have lyst til at snakke om den, diskutere den eller købe den på Bogforum.


Jeg bliver glad, hvis du kigger forbi til en snak, en high five eller en krammer - alt efter behov. Jeg sidder i Momentas stand mellem 11.30 og 12 på søndag den 7. november. Du finder Momenta og mig på stand nummer C2-035. Jeg håber sådan, vi ses!Comments


bottom of page